Leirimummoksi ja -vaariksi

Huomaa, avaa uuteen ikkunaan PDFTulostaSähköposti

Parasta Lapsille ry etsii vapaaehtoisia leirimummoiksi ja -vaareiksi. Leirimummona tai -vaarina voi toimia joko lasten leireillä tai monikulttuurisilla perheleireillä. Mummoilta ja vaareilta ei odoteta pallon perässä juoksemista vaan heidän toivotaan olevan ylimääräinen syli lapsille, jotka sitä kaipaavat. Mummojen ja vaarien toivotaan tuovan leirielämään omia lapsuuden taitojaan eli asioita, jotka saattavat olla jopa vieraita tämän päivän lapsille kuten metsäretket, saunan lämmitys, soutaminen, onkiminen tai vaikka kukkaseppeleiden tekeminen. Mummot ja vaarit voivat lukea satuja tai vaikka vain jutella lasten kanssa.


Kaikki leiri-isovanhemmiksi haluavat haastatellaan ja perehdytetään tehtäviin sekä heidän tulee osallistua leiriohjaajien peruskoulutukseen ennen toimintaan tulemista.


Parasta Lapsille ry järjestää monikulttuurisia lasten ja lapsiperheiden leirejä 4.6.-4.8.2012 Virroila, Lomakeskus Pukkilassa, Haukiputaalla, Leirikeskus Koivuhaassa ja Fiskarsissa Urheiluopisto Kisakeskuksessa. Leirien kesto on 5 vuorokautta.


Lisätietoja Taru Heinoselta taru.heinonen(at)parastalapsille.fi


Parasta Lapsille ry:n kotisivu
Powered by Web Agency