Jos ikä erottaa, KULTTUURI yhdistää!

Huomaa, avaa uuteen ikkunaan PDFTulostaSähköposti

Neljän polven treffit -haastekampanjan syyskauden teemana on kulttuuri. Kulttuurin maailma tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia eri-ikäisten ihmisten yhteiseen kulttuuritoimintaan oli se sitten tanssia, laulua, musiikkia, teatteria, kuvataidetta, kirjallisuutta tai muuta kulttuurikirjon sisältämää toimintaa.

Esimerkiksi kuntien kulttuuritoiminnasta vastaavia tahoja on haastettu järjestämään kulttuuritapahtumien yhteyteen jotakin "neljän polven" toimintaa (esim. kaikenikäisten taidenäyttely, museokierros tms.). Mukaan on kehotettu kutsumaan myös kansalais- ja työväenopistot. Kulttuuria on ehdotettu vietäväksi palvelutaloihin tai tuomaan asukkaita kulttuurin luokse. Kuntien kirjastoja taas on pyydetty järjestämään vaikka neljän ikäpolven lukupiirejä tyttö- ja/tai poikakirjoista, tapahtumia eri aikojen lastenkirjoista, "Nollasta sataan" -kampanjan (kirjasto etsii sata kirjaa eri vuosilta, ja asiakkaat voivat tutustua omana syntymävuotenaan kirjoitettuun kirjaan) sekä viemään "kirjaston" paikalliseen palvelutaloon.

Ilmoita omasta eri-ikäisiä yhdistävästä toiminnastasi ja osallistu samalla kilpailuun, jossa parhaat toimintamallit palkitaan tai haasta järjestösi, seurasi, yhteistyötahosi ja eri-ikäiset ystäväsi mukaan kampanjaan (www.ikapolvet.fi/haastekampanja).

Kaikki mukaan Neljän polven kulttuuritreffeille!

 

 

Vivace-kuoro

Powered by Web Agency