Vanhustenpäivän pääjuhla Järvenpäässä

Huomaa, avaa uuteen ikkunaan PDFTulostaSähköposti

Vanhustenpäivää vietetään tänä vuonna sunnuntaina 7.10. ja vanhustenviikkoa 7.-14.10. Vanhustyön keskusliitto on nimennyt viikon teemaksi Yhdessä vahvempia – Starkare tillsammans! Aihe liittyy eurooppalaiseen Aktiivisen ikääntymisen ja sukupolvien väliseen teemavuoteen.

Vanhustenpäivän valtakunnallinen pääjuhla pidetään Järvenpäässä, jossa juhlapuhujana on presidentti Tarja Halonen.Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Järvenpään kaupungin, seurakunnan ja Järvenpään Eläkeläisneuvoston kanssa. Tervehdykset juhlassa esittävät Vanhustyön keskusliiton puheenjohtaja, professori Reijo Tilvis, Järvenpään kaupunginjohtaja Erkki Kukkonen, Järvenpään seurakunnan kirkkoherra Vesa Koivisto ja Järvenpään Eläkeläisneuvoston puheenjohtaja Viljo Smed.

Tilaisuudessa jaetaan Vanhustyön keskusliiton ja Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarisen Vanhusteko 2012 -palkinto nyt viidettä kertaa. Juhlan taiteellisesta ohjelmasta vastaavat Keskisen Uudenmaan musiikkiopiston oppilaat, Taidekoulu Helmet klassisen baletin oppilaat sekä Järvenpään seurakunnan nuorisokuoro Prima Vista.

Juhla pidetään Järvenpää-talon Sibelius-salissa, Hallintokatu 4, ja se alkaa kahvitarjoilulla klo 13.00. Pääjuhla alkaa klo 14. Juhla on avoin kaikille ikäihmisille ja heidän läheisilleen.

 

 Kutsu vanhustenpäivän juhlaan (PDF-muodossa)

Lue lisää Vanhustyön keskusliiton sivuilta

Powered by Web Agency