Neljän polven klinikka Innomarkkinoilla

Huomaa, avaa uuteen ikkunaan PDFTulostaSähköposti

Vaivaako muutoin oivallista sosiaali-, terveys- tai kulttuurialan toimintaasi liiallinen kohderyhmäajattelu? Onko mukana vain yhdenikäisiä ihmisiä, vaikka voisi olla monenikäisiä? Miten tästä nyt eteenpäin?

Ei huolta: tule kuulemaan ikäpolvituunauksesta sekä tuo toimintasi arvioitavaksi Neljän polven klinikalle Innomarkkinoilla! Klinikalla Neljän polven treffit -kampanjan eri-ikäiset "konsultit" innostavat sinua tuunaamaan omasta toiminnastasi kaikenikäisille sopivaa. Kuuntelemme, arvioimme ja ehdotamme ratkaisuja mm. kokemuksellisuuden ja oppimisen näkökulmista. Klinikan motto on: Jos ikä erottaa, toiminta yhdistää!

Innomarkkinat on sosiaali- ja terveysalan kehittämisen huipputapahtuma Espoon Otaniemen Dipolissa. Tapahtuma tarjoaa mahdollisuuksia alan yhteisen innovaatiokeskustelun käymiseen, hyvien käytäntöjen välittymiseen ja vertailemiseen sekä “ajatusten ja ideoiden ristipölytykseen”. Tapahtuma on maksuton ja tarkoitettu kaikille sosiaali- ja terveysalan kehittämisestä kiinnostuneille ammattilaisille kunnissa, järjestöissä ja muissa organisaatioissa.

Innomarkkinat Espoon Dipolissa (Otakaari 24) 28.11.2012 klo 8.30-16


Tapahtuma on täynnä, mutta pääsalin ohjelmaa voi seurata suorana netissä: http://videonet.fi/innokyla/2012innomarkkinat/.

 

Lisätietoa Innokylän sivuilla

 

Neljän polven klinikan esite PDF-muodossa

 

Klinikka_Innomarkkinat

Powered by Web Agency