Neljän polven treffit -päätösjuhla

Huomaa, avaa uuteen ikkunaan PDFTulostaSähköposti

Vanhustyön keskusliiton ja Ikäinstituutin Neljän polven treffit -kampanja on innostanut koko vuoden eri ikäisiä suomalaisia unohtamaan ikärajat ja ikäerottelut, tutustumaan toisiinsa sekä tekemään yhdessä erilaisia asioita. Joka puolella Suomea on aterioitu, liikuttu, musisoitu, näytelty ja tarinoitu yhdessä. On havaittu, että juuri yhdessä tekeminen muuttaa tehokkaimmin asenteita myönteisiksi ja avaa silmät elämän ja ihmisyyden moninaisuudelle iästä riippumatta. Neljän polven treffit -kampanjan tavoitteena on siirtyminen puheista tekoihin kohti yhteiskuntaa, jossa ihmiset yhä päättäväisemmin tarttuvat toimeen ja toteuttavat kaikenikäisten yhteisöjä ja käytäntöjä. Mukana on jo monia kansalaisjärjestöjä, kunnallisia toimijoita, oppilaitoksia, yksityisiä palveluntuottajia ja yksittäisiä henkilöitä.

Aktiivisen ikääntymisen ja sukupolvien välisen solidaarisuuden eurooppalainen teemavuosi on kohta vietetty, ja kampanjassa on aika luoda silmäys siihen, mitä kaikkea vuoden aikana on tapahtunut. Samalla on hyvä tilaisuus suuntautua tulevaisuuteen ja ikäpolvitoiminnan jatkumiseen. Ketkä tarttuvat seuraavaksi toimeen?

Neljän polven treffit -kampanja järjestää joulukuussa Helsingissä päätösjuhlan, jossa käydään läpi kampanjavuoden tapahtumia, pohditaan ikäpolvitoiminnan tulevaisuutta ja myös palkitaan kampanjaan osallistunutta toimintaa.

Tilaisuuden puhujina ovat europarlamentaarikko Sirpa Pietikäinen, Vanhustyön keskusliiton toiminnanjohtaja Pirkko Karjalainen ja Neljän polven treffit -kampanjan johtaja Marja Saarenheimo. Viihteestä vastaavat UMO Jazz Combo, lauluyhtye Lemmen Liekit ja taikuri Jouko Alho. Tiedossa on myös yhteislaulua. Tilaisuuden juontaa kansanedustaja Jani Toivola.


Aika ja paikka:

ke 19.12.2012 klo 13-17, Valkoinen Sali (Aleksanterinkatu 16-18, Helsinki)


Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton, mutta tarjoilun vuoksi pyydämme ilmoittautumista pe 14.12. mennessä. Ilmoittakaa samalla mahdollisista erityisruokavalioista. Lämpimästi tervetuloa!


Lisätietoa päätösjuhlasta Facebookissa

 

 Päätösjuhlan ohjelma PDF-muodossa

 

Ptsjuhla_ohjelma

Powered by Web Agency