Kenen joukoissa seisot - innostutko vain ikätovereista vai kaveeraatko kaikenikäisten kanssa?

Huomaa, avaa uuteen ikkunaan PDFTulostaSähköposti

Maanantaina 29.4.2013 vietetään jo viidettä kertaa Sukupolvien välisen solidaarisuuden Eurooppa-päivää. Kahtena viime vuonna Vanhustyön keskusliiton Elämänkulku ja ikäpolvet -hanke on järjestänyt teeman mukaista ohjelmaa – vuonna 2011 järjestimme keskustelutilaisuuden Vanhalla ylioppilastalolla ja vuonna 2012 Kaikenikäisten karnevaalin Helsingin kaupungintalolla. Lyhytkin perinne velvoittaa, ja tänä vuonna palaamme taas Vanhalle ylioppilastalolle tuulettamaan ajatuksia. Haastamme keskusteluun joukon yhteiskunnallisia vaikuttajia kysymällä

Kenen joukoissa seisot - innostutko vain ikätovereista vai kaveeraatko kaikenikäisten kanssa?


Panelisteina ovat arkkiatri Risto Pelkonen, kansanedustaja Jani Toivola, THL:n ylijohtaja ja STM:n Kaikenikäisten Suomi -työryhmän puheenjohtaja Marja Vaarama, Suomen Lukiolaisten Liiton pääsihteeri Sini Korpinen sekä erityisnuorisotyöntekijä, teatteri-ilmaisunohjaaja Sari Svensson. Keskustelutilaisuudessa pohditaan muun muassa, millaisia mielikuvia eri ikäisillä on toisistaan, miksi jotkut ikäryhmät jäävät muita herkemmin marginaaliin yhteiskunnallisessa päätöksenteossa, kenen näkökulmasta yhteiskuntaa kehitetään, ovatko eri ikäisten edut toisilleen vastakkaisia ja miksi meitä niin mieluusti kohderyhmitellään iän perusteella.


Tilaisuus pidetään Vanhan ylioppilastalon musiikkisalissa, ja se on kaikille avoin. Ohjelmassa on asian lisäksi hieman viihdettä (mm. taikuri Jouko Alho ja trio Lemmen Liekit) sekä virvokkeita. Tervetuloa!


Aika ja paikka:

ma 29.4.2013 klo 14-16.30

Musiikkisali, 2. krs, Vanha yliopppilastalo
Mannerheimintie 3, Helsinki

 

Tapahtuman Facebook-sivu

 

Kuvia tapahtumasta Facebookissa

 

 Tilaisuuden mainos


Keskustelutilaisuus2013_mainos

Powered by Web Agency