Martat ohjaavat urheilijanuoret keittiöön

Huomaa, avaa uuteen ikkunaan PDFTulostaSähköposti

Marttaliitossa on vuoden 2013 alusta alkanut Jane ja Aatos Erkon säätiön tukema hanke Paikoillanne, valmiit, keittiöön. Hanke innostaa nuoria terveellisten välipalojen tekemiseen ja antaa tietoa hyvästä ravitsemuksesta.

Marttajärjestön alueelliset piirit pitävät urheilua harrastaville nuorille ja heidän vanhemmilleen tietoiskuja ja 2-3 tunnin välipalakursseja, joissa opetellaan valmistamaan terveellisiä ja käteviä välipaloja. Käytännön ruoanvalmistuksen lisäksi nuorille annetaan tietoa ravitsemuksesta. Kursseilla ja tietoiskuissa kerrotaan, miten urheilevan kannattaa syödä: ennen treenejä, niiden jälkeen ja kisamatkoilla.

 

Lisätietoja hankkeesta Marttojen sivuilta

Marttaliitto on tuottanut YouTube-kanavalleen ohjeet kahdeksan eri välipalan tekoon.

Powered by Web Agency