TANGO - Sukupolvet dialogissa -näyttely

Huomaa, avaa uuteen ikkunaan PDFTulostaSähköposti

Designmuseossa Helsingissä on avautunut kolmen eurooppalaisen muotoiluyliopiston yhteistyönä syntynyt näyttely, jossa esitellään, miten muotoilu voi parantaa ihmisten jokapäiväistä elämää.


TANGO-hankkeessa opiskelijat ovat kehittäneet muotoilu- ja palveluratkaisuja paremman arjen edistämiseksi ja kutsuneet eri-ikäisiä ihmisiä mukaan keskusteluun ymmärtääkseen arkikokemusten moninaisuutta ja haasteita. Paikalliset yhteisöt Ranskan Nantesissa, Helsingissä sekä Italian Milanossa osallistuivat sosiaalisesti ja ekologisesti innovatiivisten muotoiluratkaisujen kehittämiseen.

TANGO - Sukupolvet dialogissa -näyttely on avoinna Designmuseossa 26.4.−26.5.2013. Näyttelyyn sisältyy oheisohjelmaa, kuten työpajoja.

TANGO-näyttelyt ja -yleisötyö ovat osa AH-DEsign Accessible and Sustainable Design -hanketta. EU:n kulttuuriohjelman tukemassa kaksivuotisessa hankkeessa (2011–2013) on koordinaattorina Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu, ja partnereina L'École de design Nantes Atlantique Ranskasta ja Politecnico di Milano Italiasta.

 

Lue koko tiedote Aalto-yliopiston sivuilta

 

Näyttelyn esittely Designmuseon sivuilla

 

Powered by Web Agency