Joustava-luoton lainaehdot ja kuluttajaluottotiedot

Luotonsaajalla on milloin tahansa oikeus maksaa luotto ennenaikaisesti takaisin kokonaisuudessaan tai joustava-luoton lainaehdot ja kuluttajaluottotiedot. Luottoa koskevien selvitysten lisäksi luotonantajan tulee antaa kuluttajalle ennen luottosopimuksen tekemistä riittävät ja selkeät selvitykset luoton yhteydessä tarjottavista lisäpalveluista, joustava-luoton lainaehdot ja kuluttajaluottotiedot lainaturvavakuutuksista. Skip to main content. Opiskelijan Maapallokerho Rahataito. Kuluttajalle tulee tarvittaessa erikseen selittää luoton keskeiset ehdot ja ominaisuudet 1. Asiakaspalvelu ma-to pe Nopeuta asiointiasi – tunnistaudu pankkitunnuksillasi. Ratkaisut ja julkaisut. Luoton peruuttamisoikeus Luotonsaajalla on oikeus peruuttaa tekemänsä luottosopimus 14 päivän kuluessa luottosopimuksen syntymisestä tai siitä myöhemmästä ajankohdasta, jona luotonsaaja on saanut pysyvällä tavalla kappaleen luottosopimuksesta.

Meiltä on helppo hakea lainaa

Normaalia nostoeräkohtaista palkkiota ei voida siten jättää pois huomioon otettavista luottokustannuksista kuluttajalle erityisenä etuna tarjottavan joustava-luoton lainaehdot ja kuluttajaluottotiedot ensinoston perusteella. Jatkuva luotto on kuluttajaluotto, joka on ennalta sovittuun luottorajaan asti jatkuvasti kuluttajan käytettävissä ilman luotonantajan erillistä luottopäätöstä KSL Ennen 1. Takaisinmaksu tapahtuu turvallisesti kuukausittain tasaerissä. KSL Luottotarjouksen ehtona ei saa olla, että kuluttaja tekee sopimuksen toisesta rahoituspalvelusta tai muusta palvelusta tai rahoitusvälineestä, jonka tarjoaa luotonantaja itse tai muu elinkeinonharjoittaja luotonantajan kanssa tekemänsä sopimuksen tai muun järjestelyn perusteella kytkykauppa. Luotonantaja voi nostaa tästä kuluttajaluottosopimuksesta aiheutuvia riitaisuuksia koskevan kanteen luotonsaajan kotipaikan tai vakituisen asuinpaikan mukaisessa yleisessä alioikeudessa tai jollei luotonsaajalla ole asuinpaikkaa Suomessa, Joustava-luoton lainaehdot ja kuluttajaluottotiedot käräjäoikeudessa. Maksun laiminlyönnin seuraamuksista tai muista velallisen kannalta merkityksellisistä seikoista annettavien tietojen tulee olla oikeita, relevantteja ja totuudenmukaisia laki saatavien perinnästä 4 §.

Hae Joustoluottoa verkossa Avautuu uuteen ikkunaan. Luotonantajan on myös otettava huomioon kuluttajan luottokelpoisuuden arviointi ja sen perusteella mahdollisesti ilmennyt kuluttajan erityinen tiedon tarve. Luoton hintaa rajoittava sääntely 1. Kuluttajaluoton tarjoamisen perussäännöt tiivistetysti 1. Lisäksi luotonvälittäjän on markkinoinnissaan ilmoitettava valtuuksistaan välittää kuluttajaluottoja, erityisesti siitä, toimiiko hän tietyn tai tiettyjen luotonantajien asiamiehenä vai riippumattomana luotonvälittäjänä KSL Ferratum Joustava-luotto auttaa sinua arjen tasapainottamisessa sekä pienempien ja suurempienkin kulujen kattamisessa, aina kun tarvitset lisärahoitusta. Eri lainasummia ja laina-aikoja kokeilemalla voit vielä vertailla, paljonko minkäkin suuruinen laina milläkin laina-ajalla kustantaa. Etusivu Ratkaisut ja julkaisut Julkaisut Kuluttaja-asiamiehen linjaukset Aihekohtaiset. Jos haluat rahasi heti, se on tiettyjen pankkien asiakkaille mahdollista 60 euron pikasiirtomaksua vastaan.

Kuluttajaluottojen tarjoaminen

Jos luoton avointa saldoa ei makseta viimeistään laskun eräpäivänä, luotonsaaja on velvollinen maksamaan viivästyneelle määrälle vuotuista viivästyskorkoa eräpäivästä maksupäivään asti korkolain 4 §:n mukaisesti. Yrityksen käyntiosoite on Lintulahdenkuja 10, Helsinki. Ei siis kannata hötkyillä, ei vaikka rahaa tarvitsisikin kipeästi. Perheeni arki Säästäminen lapselle Verkkopankki ja pankikortti lapselle 15 vuotta täyttäneen omat pankkipalvelut Talouden suunnittelu täysi-ikäisyyden kynnyksellä Vinkit naimisiin menevälle Avioero Työttömyys ja työkyvyttömyys Vakava sairastuminen Läheisen kuolema — tukea surun keskellä. Pyydämme ottamaan huomioon, että asiakaspalvelussamme on nyt tavallista pidempi jonotusaika. Tilin avaaminen ei maksa sinulle mitään. Oli kyseessä kulutusluotto tai kertalaina, saat meiltä lainapäätöksen pikaisesti, viikonpäivästä riippumatta. Lue lisää OK. Luotonantaja ei vastaa luotonhakijalta saamiensa virheellisten tietojen aiheuttamista viivästyksestä tai vahingoista.

Kuluttajaluoton tarjoamisen perussäännöt tiivistetysti 1. Luotonantaja ei vastaa luotonhakijalta saamiensa virheellisten tietojen aiheuttamista viivästyksestä tai vahingoista. Luottoa koskevassa mainoksessa oleva puute ei korjaannu sillä, että kuluttajalle tarjotaan myyjää, esitettä, verkko-osoitetta tai muuta välinettä lisätietojen hankkimiseksi. Vähintään yhtä helppoa on Vivus. Peruuttamisilmoituksen on oltava yksilöity ja sen on sisällettävä seuraavat tiedot: luotonsaajan nimi ja henkilötunnus ilmoitus luottosopimuksen peruuttamisesta paikka ja päiväys Luotonsaajan on toimitettava peruuttamisilmoitus osoitteeseen: asiakaspalvelu euro Avausmaksu lainalle on 0 euroa. Lomakkeen tiedot voivat olla joko luotonantajaa sitovia tai sitomattomia. Nyrkkisääntönä on, että lainaa hakiessa maltti on valttia. Rekisteröityminen ja profiilin luonti Rekisteröidy ja luo profiili täyttämällä tietosi.

Tietoja lainasta

Asetuksen liitteen II osan kohdan 9 mukaan, jos tietyksi ajanjaksoksi tai tietylle määrälle tarjotaan erisuuruisia korkoja ja maksuja, korkokannaksi ja maksuiksi katsotaan korkein korko ja maksu koko luottosopimuksen joustava-luoton lainaehdot ja kuluttajaluottotiedot. Henkilöasiakkaat Yritysasiakkaat Private Banking. Luotonsaajalla on oikeus peruuttaa tekemänsä luottosopimus 14 päivän kuluessa luottosopimuksen syntymisestä tai siitä myöhemmästä ajankohdasta, jona luotonsaaja on saanut pysyvällä tavalla kappaleen luottosopimuksesta. Hae Joustoluottoa verkossa Avautuu uuteen ikkunaan. Joustoluotto – elämää kestävä laina ilman vakuuksia Joustoluotto on kätevä ratkaisu kun olet toteuttamassa suunnitelmiasi ja tarvitset kulutusluoton helposti. Täytä Joustoluottohakemus ja lähetä. Lainan takaisinmaksu suoritetaan neljän erän joustava-luoton lainaehdot ja kuluttajaluottotiedot maksuohjelman mukaisesti. Luotonantaja lähettää ne kirjallisesti tai sähköisesti luotonhakijan luottohakemuksessa ilmoittamaan postiosoitteeseen tai sähköpostiosoitteeseen.

Näin haet lainaa

Perusperiaatteet tulevat joustava-luoton lainaehdot ja kuluttajaluottotiedot kaikkeen KSL joustava-luoton lainaehdot ja kuluttajaluottotiedot luvun soveltamisalaan kuuluvaan kuluttajaluoton tarjontaan. Asetuksen liitteen II osan kohdan 9 mukaan, jos tietyksi ajanjaksoksi tai tietylle määrälle tarjotaan erisuuruisia korkoja ja maksuja, korkokannaksi ja maksuiksi katsotaan korkein korko ja maksu koko luottosopimuksen voimassaoloaikana. Esimerkkinosto Koska lainanhakuprosessimme on helppo ja nopea, tarvitsemasi luotto on käytössäsi jopa muutamassa minuutissa. Opas Yhteen muuttaminen Yhteen muuttaminen tai naimisiinmeno voi muuttaa omaa elämää ja voi olla myös hieman jännittävää. Rekisteröidy tästä. Henkilötietojen käsittelystä on kerrottu tarkemmin Euro24 Finance Oy:n asiakasrekisterin tietosuojaselosteessa. Luoton avoin saldo erääntyy kokonaisuudessaan takaisin maksettavaksi 30 päivän kuluttua luoton myöntämispäivästä, myöntämispäivä mukaan lukien.

Posted on